Адвокатите се подготвят да съдят за щети, причинени от блокировки на COVID-19

Здравейте.
Аз съм Reiner Fuellmich и съм приет в адвокатската колегия в Германия и в Калифорния от 26 години.
Практикувах адвокат предимно като съдебен адвокат срещу измамни корпорации като Deutsche Bank, бивша една от най-големите и най-уважаваните банки в света, днес една от най-токсичните престъпни организации в света; VW, един от най-големите и най-уважаваните производители на автомобили в света, днес известен с гигантските си дизелови измами; и Kuehne и Nagel, най-голямата корабоплавателна компания в света.
Съдим ги по дело за подкуп за милиони долари.

Аз също съм един от четиримата членове на Германския комитет за разследване на корона.
От 10 юли 2020 г. този комитет изслушва показанията на голям брой международни учени и експерти, за да намери отговори на въпроси относно коронарната криза, които все повече хора по света задават.
Всички гореспоменати случаи на корупция и измами, извършени от германските корпорации, бледнеят в сравнение с размера на вредите, които коронарната криза е причинила и продължава да причинява.

Според всички познати днес тази коронарна криза трябва да бъде преименувана на „Скандал с корона“ и отговорните за нея трябва да бъдат наказателно преследвани и съдени за гражданска вреда. На политическо ниво трябва да се направи всичко, за да се гарантира, че никой никога повече няма да бъде в състояние на такава сила, че да може да измами човечеството или да се опита да ни манипулира с техните корумпирани програми.
И поради тази причина сега ще ви обясня как и къде международна мрежа от адвокати ще спори по този най-голям случай на непозволено увреждане, скандалът с коронарна измама, който междувременно се разгръща в може би най-голямото престъпление срещу човечеството, извършено някога.

Престъпленията срещу човечеството са определени за първи път във връзка с процесите в Нюрнберг след Втората световна война, т.е. когато са се занимавали с основните военни престъпници от Третия райх.
Днес престъпленията срещу човечеството са регламентирани в раздел 7 от Международния наказателен кодекс.
Трите основни въпроса, на които трябва да се отговори в контекста на съдебен подход към скандала с короната, са:

 1. Има ли пандемия на короната или само PCR-тест пандемия? По-конкретно, дали положителен резултат от PCR-теста означава, че тестваното лице е заразено с Covid-19, или не означава абсолютно нищо във връзка с Covid-19 инфекцията?
 2. Служат ли така наречените антикоронарни мерки, като блокиране, задължителни маски за лице, социално дистанциране и наредби за карантина, за защита на населението на света от корона или тези мерки служат само за да накарат хората да изпаднат в паника, така че вярвайте – без да задавате въпроси – че животът им е в опасност, така че в крайна сметка фармацевтичната и технологичната индустрия да генерират огромни печалби от продажбата на PCR тестове, тестове за антиген и антитела и ваксини, както и събирането на нашите генетични пръстови отпечатъци?
 3. Вярно ли е, че германското правителство е лобирано масово, повече от която и да е друга държава, от главните действащи лица на тази така наречена пандемия на короната, г-н
  Дростен, вирусолог в благотворителна болница в Берлин;
  Г-н Wieler, ветеринарен лекар и ръководител на германския еквивалент на CDC, RKI; и г-н Тедрос, ръководител на Световната здравна организация или СЗО;
  защото Германия е известна като особено дисциплинирана държава и следователно е трябвало да се превърне в модел за подражание за останалия свят заради нейното стриктно и, разбира се, успешно спазване на коронарните мерки?

Отговорите на тези три въпроса са спешно необходими, тъй като уж новият и силно опасен коронавирус не е причинил никаква излишна смъртност никъде по света, и със сигурност не тук, в Германия.
Но антикоронните мерки, чиято единствена основа са резултатите от PCR-теста, които от своя страна се основават на германския тест на Дростен, междувременно са причинили загубата на безброй човешки животи и са унищожили икономическото съществуване на безброй компании и частни лица по целия свят.
Например в Австралия хората биват хвърляни в затвора, ако не носят маска или не я носят правилно, както считат властите.
Във Филипините хората, които не носят маска или не я носят правилно, в този смисъл получават прострел в главата.

Позволете ми първо да ви дам обобщение на фактите, каквито се представят днес.
Най-важното в съдебния процес е да се установят фактите – тоест да се установи какво всъщност се е случило.
Това е така, защото прилагането на закона винаги зависи от разглежданите факти.
Ако искам да преследвам някого за измама, не мога да го направя, като представя фактите за автомобилна катастрофа.
И така, какво се е случило тук по отношение на предполагаемата пандемия на короната?

Изложените по-долу факти са до голяма степен резултат от работата на разследващия комитет на Корона.
Този комитет е основан на 10 юли 2020 г. от четирима адвокати, за да определи чрез изслушване на експертни показания на международни учени и други експерти:

 1. Колко опасен е в действителност вирусът?
 2. Какво е значението на положителния PCR тест?
 3. Какви съпътстващи щети са причинени от коронарните мерки, както по отношение на здравето на световното население, така и по отношение на световната икономика?

Позволете ми да започна с малко основна информация.
Какво се случи през май 2019 г. и след това в началото на 2020 г.? И какво се случи 12 години по-рано със свинския грип, за който много от вас може би са забравили? През май 2019 г. по-силната от двете партии, които управляват Германия в голяма коалиция, CDU, проведе Конгрес по глобално здраве, очевидно по инициатива на важни играчи от фармацевтичната индустрия и технологичната индустрия.
На този конгрес обичайните заподозрени, бихте могли да кажете, държаха своите речи.
Ангела Меркел беше там и германският министър на здравеопазването Йенс Шпан.
Но там бяха и някои други хора, които човек не би очаквал непременно да присъстват на такова събиране: професор Дростен, вирусолог от болницата „Шарит“ в Берлин; Професор Вилер, ветеринарен лекар и ръководител на RKI, германският еквивалент на CDC; както и Mr.
Тедрос, философ и ръководител на Световната здравна организация (СЗО).
Всички те държаха речи там.
Също така присъстваха и изнасяха речи главните лобисти на двата най-големи здравни фонда в света, а именно Фондация „Бил и Мелинда Гейтс“ и „Добре дошли доверие“.
По-малко от година по-късно тези хора нарекоха изстрелите в прокламирането на световната пандемия на короната, увериха се, че масовите PCR тестове са използвани за доказване на масови инфекции с Covid-19 по целия свят и сега настояват за ваксини изобретен и продаван по целия свят.

Тези инфекции, или по-скоро положителните резултати от тестовете, предоставени от PCR тестовете, от своя страна се превърнаха в оправдание за блокиране по целия свят, социално дистанциране и задължителни маски за лице.
На този етап е важно да се отбележи, че дефиницията на пандемия е променена 12 години по-рано.
Дотогава пандемията се смяташе за болест, разпространила се по целия свят и довела до много сериозни заболявания и смъртни случаи.
Изведнъж, и поради причини, които никога не бяха обяснени, се предполагаше, че това е само световно заболяване.
Много сериозни заболявания и много смъртни случаи вече не се изискваха за обявяване на пандемия.
Поради тази промяна, СЗО, която е тясно преплетена с глобалната фармацевтична индустрия, успя да обяви пандемията от свински грип през 2009 г., в резултат на което ваксините се произвеждат и продават в целия свят въз основа на договори, които се пазят в тайна до днес.

Тези ваксини се оказаха напълно ненужни, тъй като свинският грип в крайна сметка се оказа лек грип и никога не се превърна в ужасяващата чума, в която фармацевтичната индустрия и свързаните с нея университети непрекъснато съобщаваха, че ще се превърне, със сигурност милиони смъртни случаи ще се случат, ако хората не се ваксинира.
Тези ваксини също доведоха до сериозни здравословни проблеми.
Около 700 деца в Европа са се разболели нелечимо от нарколепсия и сега са завинаги тежко увредени.
Ваксините, закупени с милиони пари на данъкоплатците, трябваше да бъдат унищожени с още повече пари на данъкоплатците.
Още тогава, по време на свинския грип, германският вирусолог Дростен беше един от онези, които предизвикаха паника сред населението, повтаряйки отново и отново, че свинският грип ще отнеме много стотици хиляди, дори милиони смъртни случаи по целия свят.
В крайна сметка това беше главно благодарение на д-р.
Волфганг Водарг и усилията му като член на германския Бундестаг, а също и като член на Съвета на Европа, че тази измама е прекратена, преди да доведе до още по-сериозни последици.

Бързо напред към март 2020 г., когато германският Бундестаг обяви епидемична ситуация с национално значение, което е германският еквивалент на пандемия през март 2020 г. и въз основа на това блокирането със спирането на всички основни конституционни права за непредвидимо по това време имаше само едно мнение, на което федералното правителство в Германия основава своето решение.
В безобразно нарушение на общоприетия принцип „audiatur et altera pars”, което означава, че човек трябва да чуе и другата страна, единственият човек, когото са слушали, е Mr.
Дростен.

Това е човекът, чиито ужасяващи, предизвикващи паника прогнози се оказаха катастрофално неверни 12 години по-рано.
Ние знаем това, защото доносник на име Дейвид Сийбър, член на Зелената партия, ни каза за това.
Той направи това първо на 29 август 2020 г. в Берлин, в контекста на събитие, в което Робърт Ф. Кенеди-младши също участва, и в което и двамата мъже държат речи.
И той го направи след това в една от сесиите на нашия комитет по корона.

Причината да направи това е, че става все по-скептичен към официалния разказ, разпространяван от политици и основните медии.
Следователно той беше положил усилия да разбере мненията на други учени и ги беше намерил в интернет.
Там той осъзна, че има редица известни учени, които поддържат съвсем различно мнение, което противоречи на ужасяващите прогнози на г-н Дростен.
Те предположиха – и все още предполагат – че няма болест, която да надхвърля тежестта на сезонния грип, че популацията вече е придобила кръстосан или Т-клетъчен имунитет срещу този уж нов вирус и че следователно няма причина за някакви специални мерки и със сигурност не за ваксинации.

Сред тези учени са професор Джон Йоанидис от Станфордския университет в Калифорния, специалист по статистика и епидемиология, както и общественото здравеопазване, и в същото време най-цитираният учен в света; Професор Майкъл Левит, носител на Нобелова награда за химия и също биофизик от Станфордския университет; немските професори Кари Молинг, Сухарит Бхакти, Клуд Витковски, както и Стефан Хомбург; и сега много, много повече учени и лекари по целия свят, включително д-р Майк Йейдън.
Д-р Майк Йейдън е бивш вицепрезидент и научен директор на Pfizer, една от най-големите фармацевтични компании в света.
Ще говоря малко повече за него малко по-късно.

В края на март, началото на април 2020 г., г-н Зибър се обърна към ръководството на своята Зелена партия със знанията, които е натрупал, и предложи да представят тези други научни становища на обществеността и да обяснят, че противно на г-н Пророчествата за Страшния съд на Дростен нямаше причина публиката да се паникьосва.
Между другото, лорд Сампшън, който е служил като съдия в британския върховен съд от 2012 до 2018 г., е правил същото по същото време и е стигнал до същия извод: че няма фактическа основа за паника и не правно основание за коронарните мерки.
По същия начин бившият президент на германския федерален конституционен съд изрази – макар и по-предпазливо – сериозни съмнения, че коронарните мерки са конституционни.
Но вместо да вземе под внимание тези други мнения и да ги обсъди с Дейвид Зибър, ръководството на Зелената партия заяви, че паническите послания на г-н Дростен са достатъчно добри за Зелената партия.
Не забравяйте, че те не са членове на управляващата коалиция; те са опозицията.
И все пак това беше достатъчно за тях, както беше достатъчно за федералното правителство като основа за решението му за блокиране, казаха те.
Впоследствие ръководството на Зелената партия нарече Дейвид Зибър теоретик на конспирацията, без никога да е разглеждал съдържанието на неговата информация и след това му отне мандатите.

Сега нека да разгледаме настоящата реална ситуация по отношение на опасността от вируса, пълната безполезност на PCR тестовете за откриване на инфекции и блокировките въз основа на несъществуващи инфекции.
Междувременно знаем, че здравните системи никога не са били в опасност да бъдат претоварени от Covid-19.
Напротив, много болници остават празни и до днес, а някои сега са изправени пред фалит.
Болничният кораб “Комфорт”, който по това време е стоял на котва в Ню Йорк и е можел да побере хиляда пациенти, никога не е побирал повече от около 20 пациенти.
Никъде нямаше излишна смъртност.
Изследвания, проведени от професор Йоанидис и други, показват, че смъртността от корона е еквивалентна на смъртността от сезонен грип.
Дори снимките от Бергамо и Ню Йорк, използвани за демонстриране на света, че паниката е в ред, се оказаха умишлено подвеждащи.

След това изтече така наречената „Паническа хартия“, написана от германското министерство на вътрешните работи.
Класифицираното му съдържание показва извън сянката на съмнение, че всъщност населението е било умишлено подтиквано до паника от политици и масови медии.
Придружаващите безотговорни изявления на ръководителя на RKI – спомнете си [немския] CDC – г-н Wieler, който многократно и развълнувано обявява, че мерките за коронацията трябва да бъдат следвани безусловно от населението, без те да задават никакъв въпрос, показва, че той е следвал сценарий дословно.
В публичните си изявления той непрекъснато съобщаваше, че ситуацията е много тежка и заплашителна, въпреки че цифрите, съставени от неговия собствен институт, доказват точно обратното.

Наред с други неща, „Паническата книга“ призовава децата да бъдат накарани да се чувстват отговорни – и цитирам – „за болезнената измъчена смърт на техните родители и баби и дядовци, ако те не спазват правилата на короната“, тоест, ако го направят не мийте ръцете си постоянно и не стойте далеч от бабите и дядовците си.
Дума за уточнение: в Бергамо по-голямата част от смъртните случаи, по-точно 94%, се оказаха резултат не от Covid-19, а по-скоро следствие от решението на правителството да прехвърли болни пациенти, болни от вероятно студ или сезонен грип, от болници до старчески домове, за да се направи място в болниците за всички пациенти на Covid, които в крайна сметка никога не са пристигнали.
След това там, в домовете за възрастни хора, те заразиха възрастни хора със силно отслабена имунна система, обикновено в резултат на съществуващи медицински състояния.
В допълнение, ваксинацията срещу грип, която преди това беше приложена, допълнително отслаби имунната система на хората в старческите домове.
В Ню Йорк само някои, но далеч не всички болници бяха затрупани.
Много хора, повечето от които отново бяха в напреднала възраст и имаха сериозни предишни медицински състояния, и повечето от тях, ако не беше паниката, щяха просто да останат вкъщи, за да се възстановят, препускаха към болниците.
Там много от тях станаха жертва на инфекции, свързани със здравеопазването (или вътреболнични инфекции), от една страна, и случаи на злоупотреби, от друга страна, например чрез поставяне на респиратор, вместо получаване на кислород чрез кислородна маска.
Отново, за да уточним: Covid-19, това е текущото състояние на нещата, е опасно заболяване, точно както сезонният грип е опасно заболяване.
И разбира се, Covid-19, подобно на сезонния грип, понякога може да приеме тежък клиничен курс и понякога да убие пациенти.

Както показаха обаче аутопсиите, извършени по-специално в Германия, от криминалиста професор Клаус Пюшел в Хамбург, смъртните случаи, които той изследва, бяха почти всички причинени от сериозни предишни условия и почти всички хора, които са имали починали бяха умрели на много стари години, точно както в Италия, което означава, че са живели над средната си продължителност на живота.

В този контекст трябва да се спомене и следното: германският RKI – това е отново еквивалентът на CDC – първоначално, колкото и да е странно, препоръча да не се извършват аутопсии.
И има многобройни достоверни съобщения, че на лекарите и болниците по целия свят са били плащани пари за обявяване на починал човек за жертва на Covid-19, вместо да записват истинската причина за смъртта в смъртния акт, например инфаркт или огнестрелна рана.
Без аутопсиите никога не бихме разбрали, че преобладаващото мнозинство от предполагаемите жертви на Covid-19 са умрели от напълно различни заболявания, но не и от Covid-19.
Твърдението, че заключването е било необходимо, тъй като има толкова много различни инфекции с SARS-COV-2 и тъй като системите на здравеопазване биха били претоварени, е погрешно по три причини, както научихме от изслушванията, проведени с Комитета по корона, и от други данни, които са станали достъпни междувременно:

А. Заключването беше наложено, когато вирусът вече се оттегляше.
По времето, когато беше наложено заключването, предполагаемите нива на заразяване отново спадаха.

Б. Вече има защита срещу вируса поради кръстосан или Т-клетъчен имунитет.
Освен че споменатото по-горе блокиране се налага, когато процентите на инфекция вече спадат, има и кръстосан или Т-клетъчен имунитет в общата популация срещу корона вирусите, съдържащи се във всяка грипна или грипна вълна.
Това е вярно, дори този път да действа малко по-различен щам на коронавируса.
И това е така, защото собствената имунна система на тялото помни всеки вирус, който някога се е борил в миналото, и от този опит тя също така разпознава уж нов, но все още подобен, щам на вируса от семейството корона.
Между другото, по този начин PCR тестът за откриване на инфекция е измислен от скандалния професор Дростен.

В началото на януари 2020 г., въз основа на тези основни познания, г-н Дростен разработи своя PCR тест, който предполага, че открива инфекция с SARS-COV-2, без никога да е виждал истинския вирус Wuhan от Китай, само след като се е научил от в социалните медии се съобщава, че в Ухан се случва нещо, той започва да си бърка на компютъра какво ще се превърне в неговия PCR тест за корона.
За това той използва стар вирус на ТОРС, надявайки се, че той ще бъде достатъчно подобен на предполагаемо новия щам на коронавируса, открит в Ухан.
След това той изпрати резултата от работата на компютъра си до Китай, за да определи дали жертвите на предполагаемия нов коронавирус са положителни.
Те направиха.

И това беше достатъчно за Световната здравна организация да подаде аларма за пандемия и да препоръча използването в световен мащаб на Drosten PCR тест за откриване на инфекции с вируса, наречен сега SARS-COV-2.
Мнението и съветите на Дростен бяха – това трябва да се подчертае още веднъж – единственият източник за германското правителство, когато обяви блокирането, както и правилата за социално дистанциране и задължителното носене на маски.
И – това също трябва да се подчертае още веднъж – Германия очевидно се превърна в център на особено масово лобиране от страна на фармацевтичната и технологична индустрия, защото светът, позовавайки се на уж дисциплинираните германци, трябва да направи това, което правят германците, за да оцелее в пандемията.

В. И това е най-важната част от нашето установяване на факти: PCR тестът се използва въз основа на неверни твърдения, НЕ базирани на научни факти по отношение на инфекциите.
Междувременно научихме, че тези PCR тестове, противно на твърденията на господа Дростен, Вилер и СЗО, НЕ дават никакви индикации за инфекция с какъвто и да е вирус, камо ли за инфекция с ТОРС-COV-2.
Тестовете за PCR не само не са изрично одобрени за диагностични цели, както е правилно отбелязано на листовките, които се доставят с тези тестове, и както изобретателят на PCR теста, Кари Мулис, многократно подчертава.
Вместо това те просто не са в състояние да диагностицират каквато и да е болест.
Това е: противно на твърденията на Drosten, Wieler и СЗО, които те правят от обявяването на пандемията, положителен резултат от PCR-теста не означава, че има инфекция.
Ако някой тества положително, това НЕ означава, че е заразен с каквото и да било, камо ли с заразния вирус SARS-COV-2.

Дори CDC на САЩ, дори тази институция е съгласна с това и цитирам директно от страница 38 на една от публикациите си за коронавируса и PCR тестовете от 13 юли 2020 г.
Първата точка казва:
„Откриването на вирусна РНК може да не показва наличието на инфекциозен вирус или че 2019 nCOV [нов коронавирус] е причинителят на клиничните симптоми.“

Втората точка пише:
„Ефективността на този тест не е установена за проследяване на лечението на 2019 nCOV инфекция.“ Трета точка казва: „Този ​​тест не може да изключи заболявания, причинени от други бактериални или вирусни патогени.“

Все още не е ясно дали някога е имало научно правилна изолация на вируса Wuhan, така че никой да не знае какво точно търсим, когато тестваме, особено след като този вирус, точно както грипните вируси, мутира бързо.
PCR тампоните вземат една или две последователности на молекула, които са невидими за човешкото око и следователно трябва да бъдат усилени в много цикли, за да стане видима.
Всичко над 35 цикъла – както съобщават New York Times и други – се смята за напълно ненадеждно и необосновано от научна гледна точка.
Тестът за Дростен обаче, както и препоръчаните от СЗО тестове, последвали неговия пример, са настроени на 45 цикъла.
Може ли това да се дължи на желанието да се получат възможно най-много положителни резултати и по този начин да се даде основание за погрешното предположение, че са открити голям брой инфекции?

Тестът не може да разграничи неактивната и репродуктивната материя.
Това означава, че може да се получи положителен резултат, тъй като тестът открива например парче отломки, фрагмент от молекула, което може да сигнализира нищо друго освен че имунната система на тествания човек е спечелила битка с обикновена настинка в минало.
Дори самият Дростен заявява в интервю за германско бизнес списание през 2014 г., по това време относно предполагаемото откриване на инфекция с вируса MERS, предполагаемо с помощта на PCR теста, че тези PCR тестове са толкова силно чувствителни, че дори много здрави и неинфекциозни хора могат да получат положителен тест.
По това време той също осъзна много мощната роля на медиите за паника и подбуждане на страх, както ще видите в края на следващия цитат.
Тогава той каза в това интервю: „Ако например такъв патоген се промъква над носната лигавица на медицинска сестра за около ден, без тя да се разболее или да не забележи нищо, тогава тя изведнъж е случай на MERS.
Това също може да обясни експлозията на номера на дела в Саудитска Арабия.
Освен това медиите там превърнаха това в невероятна сензация. “

Забравил ли е това? Или той умишлено прикрива това в контекста на короната, защото короната е много доходоносна бизнес възможност за фармацевтичната индустрия като цяло? А за Mr.
Алфорд Лунд, негов съавтор в много изследвания, а също и производител на тестове за PCR.
Според мен е напълно неправдоподобно, че той е забравил през 2020 г. какво е знаел за PCR тестовете и е казал на бизнес списанието през 2014 г.

Накратко, този тест не може да открие никаква инфекция, противно на всички неверни твърдения, в които се посочва, че може.
Инфекцията, така наречената „гореща“ инфекция, изисква вирусът, или по-скоро фрагмент от молекула, която може да е вирус, не просто да бъде намерен някъде, например в гърлото на човек, без да причинява никакви щети – това би било “студена” инфекция.
По-скоро „горещата“ инфекция изисква вирусът да проникне в клетките, да се репликира там и да причини симптоми като главоболие или възпалено гърло.
Едва тогава човек наистина е заразен по смисъла на „гореща“ инфекция, защото само тогава човек е заразен, т.е. може да зарази другите.
Дотогава е напълно безвредно както за домакина, така и за всички останали хора, с които домакинът влиза в контакт.

Още веднъж, това означава, че положителните резултати от теста, противно на всички други твърдения на Drosten, Wieler или СЗО, не означават нищо по отношение на инфекциите, както дори CDC знае, както е цитирано по-горе.

Междувременно редица високо уважавани учени по света предполагат, че никога не е имало пандемия на короната, а само пандемия с PCR тест.
Това е заключението, до което са стигнали много германски учени, като професорите Бхакти, Рейс, Мьолинг, Хокерц, Валах и много други, включително споменатия по-горе професор Джон Йоанидис и нобеловия лауреат, професор Майкъл Левит от Станфордския университет.

Най-скорошното подобно мнение е на гореспоменатия д-р Майк Йедън, бивш вицепрезидент и главен научен директор в Pfizer, който заемаше тази позиция в продължение на 16 години.
Той и неговите съавтори, всички известни учени, публикуваха научен труд през септември 2020 г. и той написа съответна статия от списанието на 20 септември 2020 г.
Освен всичко друго, той и те заявяват – и цитирам:

„Ние основаваме държавната си политика, икономическата си политика и политиката на ограничаване на основните права, вероятно на напълно погрешни данни и предположения за коронавируса.
Ако не бяха резултатите от теста, които постоянно се отчитат в медиите, пандемията щеше да приключи, защото всъщност нищо не се случи.
Разбира се, има някои сериозни отделни случаи на заболяване, но има и такива във всяка грипна епидемия.
През март и април имаше истинска болестна вълна, но оттогава всичко се върна към нормалното.
Само положителните резултати се покачват и потъват диво отново и отново, в зависимост от това колко теста са проведени.
Но истинските случаи на заболявания свършиха.
Не може да се говори за втора вълна.
Предполагаемият нов щам на коронавируса е … ”

 • Д-р Йедън продължава –

„… само ново, тъй като това е нов тип на отдавна познатия коронен вирус.
Има поне четири коронавируса, които са ендемични и причиняват някои от обикновените настинки, които преживяваме, особено през зимата.
Всички те имат поразително сходство в последователността с коронавируса и тъй като човешката имунна система разпознава сходството с вируса, за който се твърди, че е новооткрит, в това отношение отдавна съществува имунитет на Т-клетки.
30 процента от населението е имало това, преди дори новият вирус да се появи.
Следователно за т. Нар. Стаден имунитет е достатъчно 15 до 25 процента от населението да са заразени с уж новия коронавирус, за да спре по-нататъшното разпространение на вируса.
И това отдавна е така. ”

Относно най-важните PCR тестове, Йедън пише в статия, наречена „Лъжи, проклети лъжи и здравна статистика: смъртоносната опасност от фалшиви позитиви“, от 20 септември 2020 г. и цитирам

„Вероятността очевидно положителен случай да е фалшиво положителен е между 89 и 94 процента или почти сигурно.“

Д-р Yeadon, в съгласие с професорите по имунология Kamera от Германия, Kappel от Холандия и Cahill от Ирландия, както и микробиологът Dr.
Арве от Австрия, всички от които свидетелстват пред Германския комитет по корона, изрично посочва, че положителният тест не означава, че е открит непокътнат вирус.

Авторите обясняват, че това, което всъщност измерва PCR теста, е – и цитирам:

„Просто наличието на частични РНК последователности, присъстващи в непокътнатия вирус, което може да бъде парче мъртъв вирус, което не може да разболее субекта, не може да се предаде и не може да разболее никого.“

Поради пълната непригодност на теста за откриване на инфекциозни заболявания – положителен тест при кози, овце, папая и дори пилешки крилца – оксфордският професор Карл Хенеган, директор на Центъра за доказателствена медицина, пише, че вирусът Covid никога не би могъл изчезват, ако тази практика на теста трябва да бъде продължена, но винаги ще бъде фалшиво открита в голяма част от тестваното.
Заключванията, както разбраха Йедън и колегите му, не работят.
Швеция, с нейния подход laissez-faire, и Великобритания, с нейната строга блокировка, например, имат напълно сравними статистически данни за заболяванията и смъртността.
Същото е установено от американски учени относно различните щати на САЩ.
Няма разлика в честотата на заболяванията дали държавата прилага блокиране или не.

По отношение на прословутия вече Имперски колеж в Лондон професор Нийл Фъргюсън и неговите напълно фалшиви компютърни модели, предупреждаващи за милиони смъртни случаи, той казва това – и цитирам: „Нито един сериозен учен не дава никаква валидност на модела на Фъргюсън“. Той посочва с тънко забулено презрение – отново цитирам:

„Важно е да знаете, че повечето учени не приемат, че той …“ – тоест моделът на Фъргюсън – „дори беше слабо прав.
Но правителството все още е влюбено в модела. ” Фергюсън прогнозира 40 хиляди смъртни случая от корона в Швеция до май и 100 хиляди до юни, но остава на 5800, което според шведските власти е равносилно на лек грип.
Ако PCR тестовете не бяха използвани като диагностичен инструмент за коронални инфекции, нямаше да има пандемия и нямаше да има блокировки, но всичко щеше да се възприема като само средна или лека вълна от грип, заключават тези учени.
Д-р Йедън в своето парче „Лъжи, проклети лъжи и здравна статистика: Смъртоносната опасност от фалшиви положителни резултати, пише:„ Този тест е фатално дефектиран и трябва незабавно да бъде оттеглен и никога да не се използва отново в тази обстановка, освен ако не е показано, че е фиксиран. ” И към края на тази статия, „Обясних как безнадеждно провеждащ диагностичен тест е бил и продължава да се използва не за диагностика на заболяването, но изглежда, че създава страх”.

Сега нека да разгледаме настоящата реална ситуация по отношение на сериозните щети, причинени от блокировките и други мерки.
Наскоро изтече още един подробен доклад, написан от германски служител в Министерството на вътрешните работи, който отговаря за оценката на риска и защитата на населението срещу рискове.
Сега се нарича хартия „Фалшива аларма“.
Този документ стига до заключението, че е имало и няма достатъчно доказателства за сериозни рискове за здравето на населението, както твърдят Дростен, Вилер и СЗО, но – казва авторът – има много доказателства за коронарните мерки, причиняващи гигантски health and economic damage to the population, which he then describes in detail in this paper.

Това заключава той, ще доведе до много високи искове за вреди, за които правителството ще носи отговорност.
Това вече стана реалност, но авторът на вестника беше отстранен.

Все повече учени, но и юристи признават, че в резултат на умишленото паническо насърчаване и коронарните мерки, разрешени от тази паника, демокрацията е в голяма опасност да бъде заменена от фашистки тоталитарни модели.
Както вече споменах по-горе, в Австралия хората, които не носят маските, което все повече изследвания показват, че са опасни за здравето или които се твърди, че не ги носят правилно, биват арестувани, с белезници и хвърлени в затвора.
Във Филипините те рискуват да бъдат застреляни, но дори в Германия и в други цивилизовани преди това деца децата се отнемат от родителите им, ако не спазват разпоредбите за карантина, разпоредбите за разстояние и носенето на маски.
Според психолози и психотерапевти, които са давали показания пред Комитета на Короната, децата са масово травмирани, като най-лошите психологически последици все още се очакват в средносрочен и дългосрочен план.
Само в Германия през есента се очаква фалит да удари малкия и средния бизнес, които са гръбнакът на икономиката.
Това ще доведе до неизчислими данъчни загуби и неизмеримо високи и дългосрочни парични трансфери за социално осигуряване за – наред с други неща – обезщетения за безработица.

Тъй като междувременно почти всички започват да разбират пълното опустошително въздействие на напълно необоснованите мерки за корона, ще се въздържам от подробности по-нататък.

Позволете ми сега да ви дам обобщение на правните последици.
Най-трудната част от адвокатската работа винаги е да установи истинските факти, а не прилагането на правните правила към тези факти.
За съжаление германски адвокат не научава това в юридическия факултет, но англо-американските му колеги получават необходимото обучение за това в своите юридически факултети.
И вероятно поради тази причина, но и поради много по-изразената независимост на англо-американската съдебна система, англо-американското доказателствено право е много по-ефективно на практика от германското.
Съдът може да реши правилно правен спор само ако преди това е определил правилно фактите, което е невъзможно без да се разгледат всички доказателства.
И затова законът за доказателствата е толкова важен.
Въз основа на обобщените по-горе факти, по-специално тези, установени с помощта на работата на Германския комитет по корона, правната оценка всъщност е проста.
За всички цивилизовани правни системи е просто, независимо дали тези правни системи се основават на гражданското право, което следва римското право по-отблизо, или се основават на англо-американското общо право, което е слабо свързано с римското право.

Нека първо разгледаме противоконституционността на мерките.
Редица германски професори по право, включително професорите Кингрин, Морсвиг, Юнгблут и Восгерау, са заявили, или в писмени експертни становища, или в интервюта, в съответствие със сериозните съмнения, изразени от бившия президент на федералния конституционен съд по отношение на конституционността на коронарните мерки, че тези мерки – коронарните мерки – са без достатъчно фактическо основание, а също и без достатъчно правно основание и следователно са противоконституционни и трябва незабавно да бъдат отменени.
Съвсем наскоро съдия, името му е Торстен Шлайф, обяви публично, че германската съдебна система, също като широката общественост, е била толкова обзета от паника, че вече не е в състояние да раздава правосъдието по подходящ начин.
Той казва, че съдилищата – и цитирам – „твърде бързо са махнали чрез принудителни мерки, които за милиони хора в цяла Германия представляват масово спиране на конституционните им права.
Той посочва, че германските граждани – отново цитирам – „в момента изпитват най-сериозното посегателство върху конституционните си права от основаването на Федерална република Германия през 1949 г.“.
За да овладее пандемията на короната, федералното и щатското правителство се намесиха, казва той, масово и отчасти заплашвайки самото съществуване на страната, тъй като това е гарантирано от конституционните права на хората.

Ами измамите, умишленото нанасяне на щети и престъпленията срещу човечеството?

Въз основа на нормите на наказателното право, твърденето на неверни факти относно PCR тестовете или умишленото представяне, както е извършено от господата Дростен, Wieler и СЗО, както и СЗО, може да бъде оценено само като измама.
Въз основа на правилата на гражданското право за непозволено увреждане, това се превръща в умишлено причиняване на вреда.
Германският професор по гражданско право Мартин Шваб подкрепя тази констатация в публични интервюта.
В изчерпателно правно становище от около 180 страници, той се е запознал с предмета, както никой друг юрист не е правил досега и по-специално

представи подробен отчет за пълния провал на основните медии да съобщават за истинските факти на тази така наречена пандемия.
Господари Дростен, Вилер и Тедрос от СЗО, всички знаеха, въз основа на собствения си опит или експертизата на техните институции, че PCR тестовете не могат да предоставят никаква информация за инфекции, но твърдят отново и отново на широката общественост, че могат, с колегите си по целия свят, които повтарят това.
И всички те знаеха и приемаха, че въз основа на техните препоръки правителствата на света ще вземат решения за блокиране, правилата за социално дистанциране и задължително носене на маски, като последните представляват много сериозна опасност за здравето, тъй като все повече и повече показват независими проучвания и експертни становища.
Съгласно правилата на гражданското право за непозволено увреждане, всички, които са били ощетени от тези PCR тестове, предизвикани от блокиране, имат право да получат пълно обезщетение за загубите си.
По-специално, има задължение за компенсация – т.е. задължение за заплащане на щети за пропуснатите печалби, претърпени от компании и самостоятелно заети лица в резултат на блокирането и други мерки.

Междувременно обаче антикоронните мерки причиниха и продължават да причиняват толкова опустошителни щети за здравето и икономиката на световното население, че престъпленията, извършени от господата.
Дростен, Вилер и СЗО трябва да бъдат юридически квалифицирани като действителни престъпления срещу човечеството, както е определено в раздел 7 от Международния наказателен кодекс.

Как можем да направим нещо? Какво можем да направим? Е, колективният иск е най-добрият път към компенсаторни щети и до политически последици.
Така нареченият съдебен иск се основава на английското законодателство и съществува днес в САЩ и Канада.
Той дава възможност на съда да разреши жалбата за вреди да бъде съдена като колективен иск по искане на ищец, ако:

 1. В резултат на събитие, причиняващо щети …
 2. Голям брой хора претърпяват един и същи вид щети.

Формулиран по различен начин, съдията може да позволи да се продължи колективен иск, ако често срещаните правни и фактически въпроси съставляват жизненоважния компонент на делото.
Тук често срещаните правни и фактически въпроси се въртят около световните блокировки, базирани на PCR-тестове, и неговите последици.
Точно както дизеловите леки автомобили на VW функционираха продукти, но те бяха дефектни поради така нареченото устройство за повреда, тъй като не отговаряха на нормите за емисии, така че PCR тестовете – които са напълно добри продукти в други настройки – дефектни продукти, когато става въпрос за диагностика на инфекции.
Сега, ако американска или канадска компания или американско или канадско лице реши да съди тези лица в Съединените щати или Канада за обезщетение, тогава съдът, призован да разреши този спор, може при поискване да разреши разглеждането на тази жалба като съдебен иск.

Ако това се случи, всички засегнати страни по света ще бъдат информирани за това чрез публикации в масовите медии и по този начин ще имат възможността да се присъединят към тази колективна жалба в рамките на определен период от време, определен от съда.
Трябва да се подчертае, че никой не трябва да се присъединява към груповия иск, но всеки пострадал може да се присъедини към класа.

Предимството на колективния иск е, че е необходимо само едно съдебно производство, а именно да се разгледа жалбата на представителен ищец, който е засегнат по начин, типичен за всички останали в класа.
Това е, първо, по-евтино и второ, по-бързо от стотици хиляди или повече индивидуални дела.
И на трето място, това налага по-малка тежест за съдилищата.
Четвърто, като правило тя позволява много по-прецизно разглеждане на обвиненията, отколкото би било възможно в контекста на стотици хиляди, или по-вероятно в тази корона, дори милиони индивидуални дела.

По-специално е приложим добре установеният и доказан англо-американски закон за доказателствата с неговото досъдебно откритие.
Това налага всички доказателства от значение за определянето на делото да бъдат поставени на масата.
За разлика от типичната ситуация в германските дела със структурен дисбаланс, тоест дела, включващи от една страна потребител, а от друга страна мощна корпорация, задържането или дори унищожаването на доказателства не е без последствия; по-скоро страната, която задържа или дори унищожава доказателства, губи делото съгласно тези правила за доказателства.

Тук, в Германия, група деликтни адвокати се обединиха, за да помогнат на своите клиенти при възстановяване на щетите.
Те са предоставили цялата необходима информация и формуляри за германските ищци, за да преценят колко щети са претърпели и да се присъединят към групата или класа ищци, които по-късно ще се присъединят към груповата жалба, когато тя продължи или в Канада, или в САЩ.
Първоначално тази група адвокати бяха обмислили също да събират и управляват исковете за обезщетение на други, негермански ищци, но това се оказа неуправляемо.

Формулиран по различен начин, съдията може да разреши иск за колективни искове, ако ком

Въпросите на закона и фактите съставляват жизненоважния компонент на делото.
Тук често срещаните правни и фактически въпроси се въртят около световните блокировки, базирани на PCR-тестове, и неговите последици.
Точно както дизеловите леки автомобили на VW функционираха продукти, но те бяха дефектни поради така нареченото устройство за повреда, тъй като не отговаряха на нормите за емисии, така че PCR тестовете – които са напълно добри продукти в други настройки – дефектни продукти, когато става въпрос за диагностика на инфекции.
Сега, ако американска или канадска компания или американско или канадско лице реши да съди тези лица в Съединените щати или Канада за обезщетение, тогава съдът, призован да разреши този спор, може при поискване да разреши разглеждането на тази жалба като съдебен иск.

Ако това се случи, всички засегнати страни по света ще бъдат информирани за това чрез публикации в масовите медии и по този начин ще имат възможността да се присъединят към тази колективна жалба в рамките на определен период от време, определен от съда.
Трябва да се подчертае, че никой не трябва да се присъединява към груповия иск, но всеки пострадал може да се присъедини към класа.

Предимството на колективния иск е, че е необходимо само едно съдебно производство, а именно да се разгледа жалбата на представителен ищец, който е засегнат по начин, типичен за всички останали в класа.
Това е, първо, по-евтино и второ, по-бързо от стотици хиляди или повече индивидуални дела.
И на трето място, това налага по-малка тежест за съдилищата.
Четвърто, като правило тя позволява много по-прецизно разглеждане на обвиненията, отколкото би било възможно в контекста на стотици хиляди, или по-вероятно в тази корона, дори милиони индивидуални дела.

По-специално е приложим добре установеният и доказан англо-американски закон за доказателствата с неговото досъдебно откритие.
Това налага всички доказателства от значение за определянето на делото да бъдат поставени на масата.
За разлика от типичната ситуация в германските дела със структурен дисбаланс, тоест дела, включващи от една страна потребител, а от друга страна мощна корпорация, задържането или дори унищожаването на доказателства не е без последствия; по-скоро страната, която задържа или дори унищожава доказателства, губи делото съгласно тези правила за доказателства.

Тук, в Германия, група деликтни адвокати се обединиха, за да помогнат на своите клиенти при възстановяване на щетите.
Те са предоставили цялата необходима информация и формуляри за германските ищци, за да преценят колко щети са претърпели и да се присъединят към групата или класа ищци, които по-късно ще се присъединят към груповата жалба, когато тя продължи или в Канада, или в САЩ.
Първоначално тази група адвокати бяха обмислили също да събират и управляват исковете за обезщетение на други, негермански ищци, но това се оказа неуправляемо.

Чрез международна адвокатска мрежа, която се разраства с всеки изминал ден, германската група адвокати предоставя безплатно на всички свои колеги във всички други страни цялата необходима информация, включително експертни становища и показания на експерти, показващи, че PCR тестовете не могат да открият инфекции.
И те също така им предоставят цялата подходяща информация за това как могат да подготвят и групират исковете за обезщетение на своите клиенти, така че и те да могат да предявят искове за щети на своите клиенти, било в съдилищата на родната им страна, или в рамките на рамката на колективното действие, както е обяснено по-горе.

Тези скандални факти за короната, събрани най-вече от Комитета по корона и обобщени по-горе, са същите факти, за които скоро ще бъде доказано, че са верни или в един съд, или в много съдилища по целия свят.

Това са фактите, които ще свалят маските от лицата на всички отговорни за тези престъпления.
На политиците, които вярват на онези корумпирани хора, тези факти се предлагат като спасителен пояс, който може да ви помогне да пренастроите начина си на действие и да започнете дългоочакваната обществена научна дискусия, а не да слезете с тези шарлатани и престъпници.

Благодаря ти.

Забележка за читателите: моля, щракнете върху бутоните за споделяне отгоре или отдолу.
Препратете тази статия към вашите имейл списъци.
Crosspost на вашия блог сайт, интернет форуми. и т.н.

Представеното изображение е от Pixabay

Първоначалният източник на тази статия е д-р Райнер Фюелмич
Авторско право © Reiner Fuellmich, д-р Reiner Fuellmich, 2020

Техните заключения са следните:

Коронарната криза трябва да бъде преименувана на „Скандалът с короната“.
То е:
Най-големият случай на непозволено увреждане.
Най-голямото престъпление срещу човечеството, извършено някога.
Отговорните лица трябва да бъдат:
Криминално преследван за престъпления срещу човечеството.
Съден за граждански щети.
Смъртни случаи.
Няма излишна смъртност в никоя държава.
Смъртността от корона вирус е равна на сезонния грип.
94% от смъртните случаи в Бергамо са причинени от прехвърляне на болни пациенти в домове за възрастни хора, където те заразяват възрастни хора със слаба имунна система.
Лекарите и болниците по целия свят са били платени, за да декларират de

прекратени жертви на Covid-19.
Аутопсиите показаха:
Смъртни случаи почти всички, причинени от сериозни съществуващи условия.
Почти всички смъртни случаи бяха много възрастни хора.
Швеция (без блокиране) и Великобритания (стриктно заключване) имат сравними статистически данни за заболяванията и смъртността.
Американските щати със и без блокировки имат сравними статистически данни за заболяванията и смъртността.
Здраве
Болниците остават празни, а някои са изправени пред фалит.
Популациите имат Т-клетъчен имунитет от предишни грипни вълни.
Стадният имунитет се нуждае само от 15-25% инфекция на населението и вече е постигнат.
Само когато човек има симптоми, инфекцията може да бъде заразна.
Тестове:
Много учени наричат ​​това PCR-тест пандемия, а не корона.
Много здрави и неинфекциозни хора могат да получат положителен тест.
Вероятността от фалшиви положителни резултати е 89-94% или почти сигурна.
Проф. Дростен разработи своя PCR тест от стар вирус на ТОРС, без никога да е виждал истинския вирус Wuhan от Китай.
PCR тестът не се основава на научни факти по отношение на инфекциите.
PCR тестовете са безполезни за откриване на инфекции.
Положителният PCR тест не означава, че има инфекция или че е открит непокътнат вирус.
Амплифицирането на проби над 35 цикъла е ненадеждно, но СЗО препоръчва 45 цикъла.
Незаконност:
Германското правителство заключи, наложи социално дистанциране / носене на маски въз основа на единно мнение.
Заключването беше наложено, когато вирусът вече се оттегляше.
Заключванията се основават на несъществуващи инфекции.
Бившият президент на германския федерален конституционен съд се усъмни в конституционността на мерките за корона.
Бившият съдия на Върховния съд на Обединеното кралство Лорд Сумпшън заключи, че няма фактическа основа за паника и правно основание за коронални мерки.
Немският RKI (CDC еквивалент) препоръчва да не се извършват аутопсии.
Мерките за корона нямат достатъчно фактическо или правно основание, са противоконституционни и трябва незабавно да бъдат отменени.
Никой сериозен учен не дава никаква валидност на фалшивите компютърни модели на Нийл Фъргюсън, предупреждаващи за милиони смъртни случаи.
Основните медии напълно не успяха да съобщят истинските факти от така наречената пандемия.
Демокрацията има опасност да бъде заменена от фашистки тоталитарни модели.
Drosten (от PCR тест), Tedros от СЗО и други са извършили престъпления срещу човечеството, както е определено в Международния наказателен кодекс.
Политиците могат да избегнат спускането с шарлатаните и престъпниците, като започнат дългоочакваната обществена научна дискусия.
Конспирация:
Политиците и основните медии умишлено накараха населението да се паникьоса.
Децата бяха изчислени да се чувстват отговорни „за болезнената измъчена смърт на своите родители и баби и дядовци, ако не спазват правилата на Корона“.
Безнадеждният PCR тест се използва за създаване на страх, а не за диагностициране.
Не може да се говори за втора вълна.
Нараняване и щети:
Доказателства за гигантски здравни и икономически щети на населението.
Мерките против короната имат:
Убити безброй хора.
Унищожени безброй компании и лица по целия свят.
Децата се отнемат от родителите им.
Децата са масово травмирани.
Очакват се фалити в малкия и средния бизнес.
Обезщетение:
Съдебен иск трябва да бъде заведен в САЩ или Канада, като всички засегнати страни по света имат възможност да се присъединят.
Фирмите и самостоятелно заетите лица трябва да бъдат обезщетени за щети.

.

This entry was posted in COVID-19, Damages, Masks, Reiner Fuellmich, USA Law, vaccines. Bookmark the permalink.